Menü Hungarian
Predrag_Jovicic_2
Predrag Jovicic

Predrag Jovicic, gyógytornász. VIP Physics

Szerbia

Praxisomban a BTL eszközeit alkalmazom. Munkám során sok mozgásszervi traumával és állapottal találkoztam, melyek a vázizomrendszert ugyanúgy érinthetik, mint az ízületi rendszert. A BTL berendezések használata megfelelő mód a sportolók és az átlag ember kezelésére, akik rendkívül rövid idő alatt visszatérhetnek a pályára, az arénába, illetve mindennapi tevékenységeikhez.

Testimonial_SWT_HIL_Olympic_Predrag_Jovicic_bw

Mint kezelőorvos, szoros kapcsolatban vagyok a Szerb Olompiai Bizottság (OCS) minden eseményével, melyet az Olimpiai Bizottság (IOC) szervez. Emellett, tagja vagyok sok nemzeti válogatott terápiás csoportjának, sok sportágban, mint például kézilabda, röplabda, asztali tenisz, taekwondo és lövészet. A sportegyesületeken és az OCS mellett fontos szakmai feladatom a privát praxisom. A sport traumatológiára koncentrálok.

A fizioterápiás modalitások megfelelő kombinációja, mint példálul a BTL Shockwave lökéshullám terápia és a Nagyintenzitású Lézert együttesen alkalmazása, bámulatos eredmények produkál, mind akut, mind krónikus mozgásszeri állapotokban.

Több referencia & elismerés

Válasszon nyelvet

Értesítések bezárása